Samen met Etty een heel jaar schrijven

Afgelopen jaar…

Afgelopen jaar heb ik voor alle abonnees van mijn nieuws- en inspiratiebrief “De SchrijfWijzer” een heel jaar schrijfinspiratie aangeboden. Het startte iedere week met een citaat uit de dagboeken van Etty Hillesum, maar daar bleef het niet bij…

Op de eerste dagen van dit nieuwe jaar heb ik zoveel mooie reacties ontvangen van hen die het jaar met Etty nu hebben afgesloten, dat ik besloten heb om het complete schrijfproject nog een jaar op de website te laten staan. Het enige dat je nodig hebt is het wachtwoord, dat je als abonnee gratis ontvangt in de eerstvolgende SchrijfWijzer. Ben je nog geen abonnee, dan kun jij je hier aanmelden.

 

Enkele reacties van deelnemers, die op het (afgeschermde) blog zijn verschenen:

Wat een prachtig document heb ik nu over mijn leven.
Dank je wel voor dit prachtige cadeau!

Wat een mooie gedichten. Heb nog tijd nodig om ze te lezen en mijn eigen te maken. Hoop dat de site nog wat blijft. Ik vond het een heel inspirerend project. Niet veel gedeeld, maar trouw geschreven. Iedereen bedankt en een mooi 2020. hopelijk tot schrijfs.

Dank, Christine, voor het wekelijks aanreiken van de prachtige citaten. Het Etty-project was een ankerpunt in een bewogen jaar. Alle medeschrijvers bedankt voor het delen van de eigen citaten op het blog, zo verbindend! Een ieder wens ik een inspirerend schrijfjaar in goede gezondheid. Misschien ontmoeten we elkaar wel weer op een ander blog!

Lieve Christine, bedankt voor het mooie jaar. Met veel schrijven en gedachten. Hoop dat je zelf dit jaar heb mogen genieten van je vrijheid en rust. En dat je voor jezelf veel inspiratie mag opdoen voor je eigen leven.

ha Christine en andere lezers,
Hartelijk dank voor dit mooie schrijfproject. Verrassend én verrijkend wat zo verborgen onder een laag humus zichtbaar en voelbaar is geworden. Ik wens een ieder een sprankelend 2020 met veel licht, kracht en liefde.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *