September is de maand van ‘Vertrouwen’

Vertrouwen

De manier om erachter te komen of
je iemand kunt vertrouwen is
hem te vertrouwen.

– Ernest Hemingway

4 reacties op “September is de maand van ‘Vertrouwen’

 1. Jacqueline

  Deze maand heb ik een kaartje gestuurd naar een mailvriend, zijn zus is terminaal en heeft het daar erg moeilijk mee, dus ik hoop dat mijn kaartje van troost en vertrouwen hem geholpen heeft

 2. Mettje

  De kaart van ‘vertrouwen’ is naar een jarige vriendin gegaan, die ik wel wat meer vertrouwen gun, in haar zelf en in de mensen om haar heen.

 3. henriette

  Ben lekker vroeg deze maand met de kaarten. Ook omdat ik meteen twee namen had van mensen die wel wat vertrouwen kunnen gebruiken. De dochter van een vriendin is weer zwanger nadat haar eerste zwangerschap in een zwaar rouwproces geëindigd is. De zorgeloosheid is weg, hoe dan toch weer in vertrouwen komen? Hetzelfde geldt natuurlijk voor mijn vriendin als zijnde moeder en oma. Daarnaast heb ik een vriendin die aan Parkinson lijdt en het beïnvloedt haar leven totaal. Ze is maar een jaar ouder dan ik. Ook zij en haar partner hebben vertrouwen hard nodig in dit proces. Ik hoop dat mijn kaart hen een beetje kan helpen hierbij.

 4. Anky

  Lieve mensen,

  Alweer een nieuwe maand en dus een nieuwe kaart: Vertrouwen….
  Vertrouwen is de grond waarop ik sta en van waaruit ik graag vertrek.
  Als ik vanuit vertrouwen leef, voel ik me in de stroom. Vertrouwen maakt me vrij. Ik voel me veilig in de warme armen van vertrouwen.
  Ik hoop dit met de kaarten die ik verstuur aan te raken en door te geven.
  De kaarten liggen klaar. Heerlijk om ze te gaan schrijven en sturen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *