Shodo Schrijfcafé heeft een nieuw team!

In de afgelopen zomermaanden

is er flink gewerkt door deze drie enthousiaste vrouwen om gezamenlijk het nieuwe begeleidingsteam van het Shodo Schrijfcafé vorm te geven. Iedereen heeft veel schrijfervaring en alle vrouwen hebben vele schrijfcursussen en trainingen bij me gevolgd. Ik ben heel dankbaar voor hun toewijding, creativiteit en liefde voor het schrijven waarmee ze het allereerste Schrijfcafé in Nederland samen op geheel eigen wijze vorm geven.

“Iedere derde dinsdagochtend van de maand in Alkmaar”

is voor velen een begrip geworden en een vaste afspraak in de agenda! Voel je vrij om het een keer te proberen! Ik weet zeker dat het een inspirerende ochtend zal zijn samen met een van deze drie begeleiders.

Let op: 2020 een nieuwe locatie en tijd

Aangezien het vertrouwde Gulden Vlies gaat sluiten, verhuist het Shodo schrijfcafé naar Eetcafé Pluim, dat een paar meter verderop in de zelfde staat te vinden is. Voor meer informatie over de nieuwe locatie, klik hier.

Klik hier voor meer informatie over het Shodo Schrijfcafé in Alkmaar.

Is Alkmaar te ver weg of lukt het je niet om op de derde dinsdagochtend van de maand te komen schrijven? Kijk dan eens op de landelijke lijst waar je meer dan 65 schrijfcafés vindt, die allemaal hun eigen vorm en werkwijze hebben.

 

Heb je ervaring met het Shodo Schrijfcafé?

Zou je dan zo goed willen zijn om hier iets van te delen op het blog? Op die manier help je ons allemaal bij het vinden van nog meer mensen, die net als jij, benieuwd zijn naar wat de ‘weg van het schrijven’ hen persoonlijk zou kunnen brengen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *