Shodo viert feest!

Dertig jaar geleden

gaf ik voor de allereerste keer een schrijfworkshop aan een groep enthousiaste vrouwen. We schreven in mijn woonkamer en tijdens die eerste les wist ik het zeker: DIT is precies waar ik naar opzoek was! Ik had een hele  grote schat had gevonden!

En dit gevoel heb ik nog steeds, zodra ik mijn schrijfpassie en inspiratie met anderen deel. Inmiddels ben ik ruim 30 jaar verder en heeft de weg van het schrijven zich als maar verder ontwikkeld en verdiept. Ik kijk in grote dankbaarheid achterom naar alle cursisten, die ik op die weg heb ontmoet en waardoor ik ook mezelf steeds beter heb leren kennen.

 

Uitbereiding van online aanbod

Vandaag kijk ik met vreugde vooruit, de toekomst in. Ik heb mijn website aangevuld met een prachtige digitale plek waar ik vanaf mijn schriftelijke cursussen en online programma’s aanbied.

Ik ben er heel erg blij mee, want het is heel overzichtelijk, gebruiksvriendelijk en voor mij een feest om mee bezig te zijn.

Twee cursussen en een workshop staan er nu al op:

  • Een hele nieuwe schriftelijke cursus over het prachtige boek van “De jongen, de mol, de vos en het paard”, die start op 13 maart
  • De 12-daagse cursus “Je keek te ver”. Deze cursus heb ik eerder aangeboden in het najaar van 2021 en 2022.
  • Schrijvend Ruimte Scheppen: een schrijfuurtje voor jezelf.

Klik hier en bekijk het aanbod én de gratis lessen.

 

De eerste les is altijd gratis!!

Van iedere cursus, die ik hier aanbied, is de allereerste les altijd gratis. Op die manier kan je rustig op je gemak de sfeer proeven en op basis van jouw ervaring met het lesmateriaal een goede keuze maken of die cursus ook bij jou past.

En… ook wanneer je nu geen cursus wilt volgen, maar je wilt je wel heel graag laten inspireren door mijn creatieve schrijfoefeningen, dan ben je hier ook van harte welkom.

 

Jubileumkorting

Wie feest viert, trakteert! Daarom worden alle cursussen tijdelijk met korting aangeboden.

 

Klik hier en bekijk het aanbod én de gratis lessen.

 


Inspiratieblog Archief vanaf november 2023

Iedere donderdag verschijnt op het blog van Shodo een bericht vol inspiratie en informatie over de weg van het schrijven. Hieronder vind je de lijst met linken naar de berichten die eerder zijn verschenen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *