Speelse creatieve workshops

Deze week: Shodo Summer School

Schrijven is niet alleen mijn passie en mijn werk, maar het is ook een weg die naar creatieve inspiratie leidt. Wanneer ik een volle agenda heb vergeet ik wel eens hoe heerlijk het is om schrijvend te spelen met taal, hoe het mijn fantasie prikkelt en energie geeft, mijn blik verruimt en me op adem doet komen – kortom hoe het schrijven me ook kan uitnodigen om te genieten van speelse creativiteit en openhartigheid.

Om aan de summer school deel te nemen hoef je geen schrijfervaring te hebben, want wat we doen is niet gebaseerd op wat je kent. Alles is een uitnodiging om met frisse blik te kijken naar wat er zich ontvouwt in jou en op papier.

Alle workshops hebben een eigen inspiratiebron. Je kunt ze als een complete serie volgen of er één of twee uitkiezen. Geef je gauw op, want de Shodo Summer School is alleen DEZE week!

  • dinsdagochtend – beelden
  • woensdagochtend – muziek
  • donderdagochtend – poëzie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *