Terugblik op de winterretraite

Huis van Zijn

Hof van Kairos in Winterswijk heeft ons een warm welkom geboden, tijdens de 5-daagse schrijfretraite waar we werden getrakteerd op echt winters weer!

Dagen van stilte, woorden die ons verwarmen, voeding dat ons werkelijk voedt en verblijdt, nabijheid die ons inspireert…wat kan een mens nog meer wensen? Ik zou het eerlijk gezegd niet weten!

2 reacties op “Terugblik op de winterretraite

 1. Marianne

  Ik kijk terug op 5 dagen afwisselend stilte, uitnodigende teksten om te bezinnen, schrijven, wandelen, creativiteit in een 5-sterren omgeving, met een 5-sterren begeleiding, en een 5-sterren kokkin!
  Een ZIJN-splek om te herbronnen, thuis te zijn bij mijn Zelf, verbonden met liefdevolle reis- en schrijfgenoten!
  Een jaarlijks geschenk aan mezelf!

 2. Geertje

  Nu na een aantal weken kan ik nog bij die stilte zijn en bij alles wat in me is. Ik ben de waarnemer, mag het allemaal voelen en door me heen laten gaan en er liefdevol mee zijn of er afscheid van nemen.
  Een waardevol geschenk aan mezelf is het geweest.
  En wat geweldig dat Christine ons dit geschenk aanbiedt!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *