Verkoop tweedehands boeken – een groot succes!

De boeken vliegen de kast uit!

Gistermiddag schreef ik in mijn nieuwsbrief “De SchrijfWijzer” over mijn opruimproject. Het hele huis komt aan de beurt, inclusief mijn boekenkasten. Om ruimte te maken heb ik besloten om voor 90% van mijn boeken een nieuwe eigenaar te zoeken. Aan alle abonnees van mijn nieuwsbrief geef ik een extra korting van 20%. Nou, dat viel in goede aarde, want binnen een halve dag had ik aan 35 mensen maar liefst 59 boeken verkocht! Ik ben druk aan het inpakken en verzendklaar aan het maken. Dit had ik echt niet verwacht!!

Binnenkort zijn mijn andere boekenkasten aan de beurt! Als je ook van mooie boeken houdt over schrijven en spiritualiteit, dan raad ik je aan om mijn volgende SchrijfWijzer in de gaten te houden. Zodra de boeken te koop staan, zal ik het daarin bekend maken mét een link zodat je alle boeken kunt bekijken en informatie krijgt hoe je ze bij me kunt bestellen.

Wil jij ook een gratis abonnement op de SchrijfWijzer?

Schrijf je dan gauw in via deze link! De rest volgt vanzelf!

Een reactie op “Verkoop tweedehands boeken – een groot succes!

  1. Christine de Vries

    Hoi Christine,
    Ik heb het boek al ontvangen. Dankjewel voor de snelle verzending. Jammer dat ik mispakte bij de boeken over biografisch schrijven, maar ik heb ze toe kunnen voegen aan mijn wishlist, dus die komen er vast nog wel. En de bieb blijkt ook e.e.a. in voorraad te hebben. En die van Pogroff had ik al eens te pakken proberen krijgen, dus ik ben er blij mee.

    Het geld heb ik zojuist naar je overgemaakt, dus dat zal wel al zijn bijgeschreven. Dan rest mij jou nog een mooie sabbatical te wensen. Spannend, alles loslaten. Maar met opruimen heb je al een mooi begin gemaakt en ruimte gemaakt voor je wortels om door te groeien.
    Fijne zomer!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *