Vragen voor het kaartproject

 

Het kaartenproject is begonnen!

Dozen vol ansichtkaarten staan in de gang te wachten op al die dagboekschrijvers, die ze gaan vol schrijven, tekenen of plakken. Nog voordat de drukker ze had afgeleverd zijn er al meer dan 1250 kaarten besteld. Het wordt een feest om ze straks per post weer terug te ontvangen en te genieten van wat er allemaal op staat.

Ik droom er al jaren van om dagboekschrijvers te interviewen over hun relatie met hun dagboek. De kaarten zijn in feite een mini-interview waarin je inhoudelijk en que vorm alles kunt delen. Ik laat me graag verrassen.

Vragen die ik graag aan je wil stellen:
 1. Wanneer ben je begonnen met dagboekschrijven?
 2. Lees je wel eens gepubliceerde dagboeken? Zo ja, van wie?
 3. Wanneer schrijf je het liefste?
 4. Zijn er thema’s waar je vaker over schrijft?
 5. Wanneer schrijf je juist veel of weinig?
 6. Gebruik je behalve tekst ook beeld, tekeningen, citaten…?
 7. Wat biedt het dagboekschrijven jou persoonlijk?
 8. Lees je later nog wel eens in je dagboeken? Zo ja, wat levert dit je op?
 9. Gebruik je een dagboek voor je werk?, Zo ja, hoe doe je dat?
 10. Wat doe je met de volgeschreven dagboeken?
 11. Wat wil je dat er met jouw dagboeken gebeurt na jouw dood?

 

Anoniem insturen

Om in alle vrijheid op een of meer vragen te kunnen antwoorden, raad ik je aan om de voorzijde van de kaart niet te ondertekenen. Alleen deze zijde van de kaart verschijnt later op de website. Je kunt, als je graag wilt dat ik het weet dat jij die kaart hebt beschreven, op de achterkant  jouw voor- en achternaam vermelden.

 

Heb jij een vraag voor mij?

Schrijf deze NIET op de kaart, maar stuur me een e-mailbericht via de website. Gezien het grote aantal kaarten dat ik zal terugontvangen, is het niet niet werkbaar om via de kaarten met jou persoonlijk te corresponderen. Ik zal alle vragen, die ik via de mail ontvang, beantwoorden.

 

Aantal kaarten insturen

Je kunt net zo veel kaarten insturen als je zelf wilt. Je kunt voor iedere vraag een kaart nemen, of meerdere kaarten gebruiken als je meer ruimte nodig heb.

 

Duur van dit project & kaarten bestellen

Zolang de voorraad strekt kun je kaarten gratis – via de website –  aanvragen. Vermeld er wel jouw adres bij en het aantal kaarten dat je wilt ontvangen. (doe dit ook als je al eerder contact hebt gezocht, want dan kan ik jouw bestelling snel en gemakkelijk verwerken).

Als je kaarten door wilt geven aan vrienden, cursisten, collega’s, penvrienden of een plek weet waar je kaarten kunt achterlaten, dan stuur ik ze je heel graag toe. Denk bijvoorbeeld aan  kerk, buurthuis, bibliotheek, praktijk, schrijfcafé, etc…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *