Wat begon met een schrijfoefening

is nu een prachtig boek geworden!

Truus van Keulen heeft al vele schrijfcursussen en trainingen bij me gevolgd. Een maand geleden is haar eerste boek uitgekomen: Van harte gefeliciteerd Truus!!

Over het schrijfproces schrijft Truus:

Enkele jaren geleden schreef ik in de basiscursus Luisteren naar je pen© een dialoog. Ik koos mijn jong overleden moeder als gesprekspartner, een gevoelige keuze, maar zoals altijd was de sfeer in de cursus van Christine veilig genoeg. Wat een openbaring! Ik kon dus gewoon in gesprek met niet (meer) bestaande mensen.

In feite staat deze dialoog aan de wieg van het boek Eeuwige Echo. Daar, in Alkmaar, is het idee geboren om een personage uit het verleden vooruit te laten kijken en terug te kijken naar de geschiedenis van haar leven.

Na een aanvullende opleiding aan de Schrijversacademie en vele uren schrijven, schrappen en herschrijven ontstond mijn roman, die ik schoorvoetend naar een uitgever stuurde vanuit de gedachte ‘ik word er nooit stommer van’. En zie hier: Eeuwige Echo is in heel Nederland te koop. Spannend, maar ook trots ben ik op het resultaat.

Eeuwige Echo gaat over terugkerende patronen in de generaties, geheimen en de zoektocht naar de zin van het bestaan. In een wonderlijk bezoek van Liesbeth en Thera, de hoofdpersonages in het verhaal, komen drie generaties en hun ontwikkelingen voorbij.

Een van de eerste exemplaren was voor Christine.

 

 

Klik hier voor de flyer over het boek: Eeuwige Echo

Een reactie op “Wat begon met een schrijfoefening

  1. Sandra

    Van harte gefeliciteerd Truus! Ik vind het geweldig dat je hebt geluisterd naar je hart en dat het verhaal dat zich via jou wilde manifesteren nu op papier staat en voor heel Nederland toegankelijk is. Dankjewel daarvoor!!

    Hartelijke groeten,
    Sandra Dolk

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *