Welkom!

 

Beste Abonnee,

Hartelijk welkom als nieuwe abonnee van de SchrijfWijzer, de nieuwsbrief van Shodo, die je graag inspireert en informeert over de weg van het schrijven. De SchrijfWijzer wordt eens per 4 weken gratis via de mail verstuurd.

 

Gratis Boekenleggers

Voor jou, als nieuwe abonnee, zijn er twee verschillende boekenleggers beschikbaar. Ze herinneren je aan de spelregels die Shodo als basis gebruikt in haar workshops, (schriftelijke) cursussen, trainingen, retraites en (individuele) begeleiding.

De boekenleggers kun je gratis bestellen via deze link. Vermeld behalve jouw naam en postadres ook het aantal boekenleggers, dat je graag wilt ontvangen. Wil je ze gebruiken in een (schrijf)groep of uitdelen aan cursisten, dan kun je ook een groter aantal bestellen.

Vergeet niet om duidelijk het aantal én jouw postadres te vermelden!

 

 

Shodo Schrijftraject rondom Etty Hillesum

Ook dit jaar is er een gratis schrijftraject, uitsluitend voor abonnees van de SchrijfWijzer. Je kunt er alles over lezen via deze link.

Dit jaar is Etty Hillesum onze inspiratiebron, die onder uitzonderlijke omstandigheden heeft laten zien, hoe dagboekschrijven ondersteunend kan zijn voor hen die zoeken naar innerlijke vrijheid.

WACHTWOORD
De inhoudelijke berichten van dit schrijfproject zijn afgeschermd en wanneer je op een bericht klikt vraagt het om een wachtwoord. Dit wachtwoord is: ettyproject2019

Het eerste bericht staat helemaal onderaan!
Via deze link vind je alle berichten tot nu toe.

 

Doe ook mee met het Kaartenproject!

In het 25-jarig jubileumjaar is een bijzonder kaartenproject gestart. Op speciale kaarten schrijven ervaren én beginnende dagboekschrijvers over hun favoriete dagboek, schrijfmethode, onderwerpen en werkwijzen. Je kunt nog steeds meedoen en zelf een of meerdere kaarten beschrijven met jouw persoonlijke ervaringen. Alle kaarten die worden ingestuurd komen ter inspiratie op de website van Shodo.
Via deze link vind je de complete collectie kaarten.

 

Heb je een vraag over dagboekschrijven?

Op het blog vind je vragen van dagboekschrijvers en mijn antwoorden of suggesties. Hier vind je de vragen die tot nu toe zijn gesteld en beantwoord. Zit jouw vraag er nog niet bij? Stuur hem dan per mail (dus niet op het blog) en ik zal het zo spoedig mogelijk persoonlijk beantwoorden.

 

Recente nummer van de SchrijfWijzer

Voordat het volgende nummer verschijnt, kun je hier het meest recente nummer van de SchrijfWijzer op je gemak on-line lezen. Het eerstvolgende nummer vind je binnenkort in jouw mailbox.

Ik hoop dat de SchrijfWijzer je inspireert op jouw weg van het schrijven.

Hartelijke schrijfgroet,
Christine de Vries

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *