Ruimte scheppen

e-boek Ruimte scheppen voor een nieuw begin

 

Op Aswoensdag start (2017 op 1 maart) de veertigdagentijd, ook wel vastentijd genoemd. Deze tijd staat geheel in het teken van innerlijk ruimte scheppen om het nieuwe begin, het nieuwe leven te kunnen toelaten. Vasten is een oefening in "nee" zeggen tegen onmiddellijke bevrediging en "ja" zeggen tegen wat wezenlijk is. Door bijvoorbeeld minder te eten, snoepen, alcohol te drinken, tv te kijken of afspraken te maken, ondersteunen we het innerlijke proces van het vasten: we laten het oude los waardoor we ruimte creëren voor het nieuwe.

 

Dit werkboek biedt houvast, omdat je hier dagelijks terugkeert om al mediterend en schrijvend te ontdekken wat vasten met je doet, om op adem te komen, terug te kijken en te dromen over de toekomst. Voor iedere dag zijn er oefeningen, citaten, inspirerende uitspraken en bijbelteksten opgenomen. Bij de wekelijkse reflectie hoort het inkleuren van een mandala, een eeuwenoud symbool voor heelheid, eenheid.

 

werkboek creatief schrijven en een persoonlijke vorm van vasten in de veertigdagentijd


Christine de Vries
Mandala's: Eveline Bekkering
144 pagina's


Klik op het boek om het exemplaar te bestellen bij Boekenroute.

het boek linkt rechtstreeks naar de boekenroute waar u het boek kunt bestellen afbeelding linkt rechtstreeks naar de boekenroute waar u het als e-boek kunt bestellen

2010

2009

 

Prijs: € 7,50

Na betaling kun je een PDF downloaden en uitprinten voor eigen gebruik.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *