NIEUW Wonderbaarlijk Schrijven in het Pinksterweekend

Herhaling op verzoek

De laatste week heb ik van velen het verzoek ontvangen het schrijfproject tijdens het Paasweekend nog een keer aan te bieden. De ervaringen van de eerste groep deelnemers waren zo positief, ontroerend soms en inspirerend, dat ik er graag gehoor aan geef. En… alle citaten zijn vernieuwd!!

Nieuwe data: zaterdag 30 mei t/m maandag 1 juni 2020

Klik en lees hier hoe anderen het schrijfproject hebben ervaren.

De afgelopen zes weken was ik voor een Devotional Stay (retraite) op Mallorca. Het heeft mijn hart tot over de rand gevuld met liefde en inspiratie. Het allerliefste wil ik nu vanuit deze grote overvloed met jullie delen. De inspiratiebron is het boek “Een cursus in wonderen” .

Daarom heb ik een kort schrijfproject gemaakt, dat recht uit mijn hart komt. Je hoeft niet bekend te zijn met ‘Een cursus in wonderen’ of het boek in jouw bezit te hebben om aan dit Pinksterproject mee te kunnen doen. Alle informatie die je nodig hebt, krijg je van mij toegestuurd.

Het Pinksterproject

De laatste maanden zijn we heel veel thuis en en hoewel het niet is wat we voor onszelf hadden uitgekozen, wil ik heel graag van deze gelegenheid gebruik maken om jou dit schrijfproject aan te bieden. Het zal je op een zachte en inspirerende manier uitnodigen te verbinden met je eigen hart en het verlangen dat er woont. Aandacht geven aan je ware verlangen zal je vreugde schenken!

 

Voor wie is dit gemaakt?

Ik heb het speciaal voor alle abonnees van mijn SchrijfWijzer gemaakt. Je hoeft vooraf geen schrijfervaring te hebben of bekend te zijn met “Een cursus in wonderen”.

 

Gratis aanmelden

Ben je nog geen abonnee? Dan kun jij je hier gratis aanmelden.
Je ontvangt via de mail op vrijdagochtend 29 mei 2020 een exemplaar van mijn gratis nieuwsbrief “De SchrijfWijzer” waar de link en het wachtwoord staat vermeld, zodat je de volgende dag op zaterdag 30 mei direct kunt beginnen.

Het werkt als volgt:
 1. Ben je al een abonnee van de SchrijfWijzer? Dan hoeft jij je niets meer te doen of ergens in te schrijven, jij ontvangt automatisch alle informatie op 29 mei 2020 in jouw mailbox.
 2. Iedere dag schrijf je over 4 citaten uit ‘Een cursus in wonderen’ en ontvang je heldere creatieve schrijfinspiratie en suggesties hoe je hiermee thuis aan de slag kunt.
 3. In totaal zijn er dus 12 citaten waar je gedurende drie dagen over schrijft.
 4. Misschien wil je er iets langer over doen. Dat kan, want je kunt tot 15 juni 2020 op het blog de opdrachten en reacties inzien.
 5. Er is een afgeschermd blog op de website van Shodo waar je met andere deelnemers ervaringen kunt uitwisselen.

 

Geen Prijskaartje

Ik wil dit schrijfproject graag voor IEDEREEN beschikbaar maken en heb daarom besloten om er geen prijskaartje aan te hangen. Iedere deelnemer besluit zelf of het klopt om een eigen bijdrage hiervoor te betalen. Je kunt dit vooraf, gedurende het weekend of na afloop doen.

Klik hier als je een vrijwillige bijdrage wilt betalen voor dit Wonderbaarlijk Schrijfproject.

Dank je wel!!

 

Verzoek tot delen

Tot slot, wil ik jou vragen om dit bericht en deze uitnodiging met anderen te delen. Het lijkt me geweldig om deze Pinksterdagen schrijvend met ons Zelf en elkaar verbonden te voelen!

Sinds mijn verblijf op Mallorca ben ik ook weer actief op Facebook. Je kunt mijn Facebook pagina hier vinden. En als je wilt kun je deze uitnodiging gemakkelijk delen op je eigen pagina op Facebook.

 

Interview na mijn verblijf op Mallorca

Op de weg naar het vliegveld ben ik geïnterviewd over mijn ervaring. Je kunt het hier bekijken.

23 reacties op “NIEUW Wonderbaarlijk Schrijven in het Pinksterweekend

 1. maritz miltenburg-stoffels

  Dag Christine ik wil graag meeschrijven, Om op die manier me nog meer te verdiepen in deze wonderbare Cursus in Wonderen.
  ik hoor graag hoe ik de opdrachten te zien ga krijgen. Dank alvast.

 2. Rita

  Dag Christine,
  Ik doe graag mee met het schrijven in het Pinksterweekend. Mooi om de ze dagen dan óók schrijvend te ervaren! Dank je wel al bij voorbaat! Zal zeker weer speciaal worden!
  Fijne Pinksterdagen en alle goeds, Rita

 3. Lin (da) Bertels

  Hey Christine, ik dacht eerst niet mee te schrijven, omdat ik een editie achter sta bij de schrijfkaravaan, maar… toen met Pasen hebben zowel de citaten als de prachtige liedjes mij diep ontroerd. Ik was compleet verrast wat Gregoriaanse muziek met me doet, ook de andere waren gewoon PRACHTIG. De verbondenheid te voelen met ieder die meeschrijft is zo belangrijk in deze tijd. Dank je wel, ik doe graag mee!

 4. Mary

  Fijn Christine om weer met zo’n inspirerende workshop mee te schrijven net als met Pasen.
  Heeft me mooie inzichten gegeven.
  Ik kijk er naar uit!
  groetjes Mary

 5. Evert van Dijken

  Ik heb met Pasen ook meegeschreven en ben op dit moment onderweg met het schrijfproject met Etty Hillesum, maar heb nog voldoende tijd over om ook in het Pinksterweekend weer mee te doen. Heerlijk om zoveel te schrijven en te lezen wat anderen hebben geschreven.

 6. Judith

  Lieve Christine, wat fijn dat we weer verder kunnen schrijven met nieuwe citaten uit een Cursus in Wonderen. Ik doe mee. Dankjewel voor al het moois dat je aanbiedt. En ik kreeg de Herberg voor mijn verjaardag. Hoera.

  1. Christine de Vries Bericht auteur

   Judith, een prachtige combinatie – Een cursus in wonderen IN de herberg 😉
   Geniet van het schrijven!!

 7. Corrie

  Beste Christine en Paasdeelnemers,

  Ook ik ga na Pasen nu toch ook met Pinksteren weer mee schrijven !
  Ondanks dat ik met de Karavaan op weg ben.
  Ik ben gewoon benieuwd naar nieuwe citaten.

  Hartelijke groet, Corrie

  1. Christine de Vries Bericht auteur

   Fijn Corrie, je ontvangt uiterlijk morgenochtend de nieuwe inlogcode en de link naar het project. Ik ben heel benieuwd hoe het is om het geheel voor de tweede keer te doen mét andere citaten.

  2. Christine de Vries Bericht auteur

   Dag Corrie, zie het als een korte onderbreking tijdens de Schrijfkarvaan – zo iets als laven aan een verkwikkende bron in de oase! Welkom terug!

 8. Chantal Dufour

  Beste christine,

  Wat fijn dat je dit opnieuw aanbiedt en nu voor het Pinksterweekend, de tijd voor de H geest, onze goede vriend.
  Ik ben heel blij hiermee en kijk er al verlangend naar uit opnieuw deel uit te maken van deze driedaagse.

  Van harte dank,
  Chantal Dufour

  1. Christine de Vries Bericht auteur

   Chantal, fijn als jij ook weer meeschrijft. Hoe mooi zou het zijn als alle deelnemers die met Pasen meeschreven het nu ook weer gaan doen!

 9. Yvonne

  Dag Christine.
  Mooi dat je het nogmaals aanbiedt. Ik heb er van genoten met pasen. Is het een herhaling met dezelfde citaten of zijn er andere citaten voor het pinksterweekend ?

  1. Christine de Vries

   Yvonne, eerst dacht ik het niet te wijzigen, maar nu na jouw vraag kan ik me ook zo voorstellen dat het fijn is om met nieuwe citaten te gaan werken. Dus… die komen en de opdrachten blijven hetzelfde. Ik hoop zo dat we opnieuw met een grote groep deze 3-daagse gaan beleven! Dank voor jouw aandeel hierin!

 10. Ingrid Vermeulen

  wat een fantastisch geschenk maar weer. ik heb het gemist tijdens de paasdagen, maar wil graag meedoen tijdens de pinksterdagen.
  kan ik mij op deze manier aanmelden, of is er een andere weg?

  1. Christine de Vries Bericht auteur

   Dag Ingrid, Fijn dat je in het Pinksterweekend mee gaat schrijven. Het belooft opnieuw een prachtige 3-daagse te worden tijdens de feestdagen waarop we de komst van de Heilige Geest, van Spirit vieren. Je hoeft je niet in te schrijven als deelnemer, alleen als abonnee van mijn nieuwsbrief “De SchrijfWijzer”. De inlogcode zal ik hierin vermelden, zodat alle abonnees mee kunnen schrijven.

   Aanmelden voor de nieuwsbrief kun je hier doen: https://shodo.nl/nieuwsbrief/

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *