Schrijfworkshop voor mensen met de diagnose kanker – vol inspiratie en tips!

DELEN VANUIT DANKBAARHEID

🌟Online-Workshop in HELEND SCHRIJVEN na diagnose kanker🌟
Het is haast niet te geloven én toch is het echt waar! Deze maand is het precies 8 jaar geleden dat ik hoorde dat ik borstkanker had. Ik werd geopereerd, bestraald en kreeg hormoontherapie mét succes! Ik heb geluk gehad, want ik voel me goed en gezond en daar ben ik heel erg dankbaar voor.
In de tijd dat ik ziek was en behandeld werd heb ik veel in mijn dagboek geschreven. Godzijdank had ik toen ‘Kennis’ en ‘Ervaring’ als trouwe reisgenoten op het pad van HELEND SCHRIJVEN. Ik hoefde dit pad niet te zoeken in een tijd waarin zoveel donker was, maar kon stap voor stap mijn weg naar licht en heelheid vervolgen.
Uit dankbaarheid voor mijn herstel wil ik graag mijn gouden tips in HELEND SCHRIJVEN delen met mensen die zelf de diagnose kanker hebben gekregen.
🌟Zaterdag, 31 oktober 2020🌟
online-workshop via Zoom van 14 tot 16:30 uur
Kosten: een vrijwillige bijdrage
Je kunt je aanmelden via deze link
Er is plaats voor maximaal 20 personen.
Heel dank voor het delen van dit bericht!

2 reacties op “Schrijfworkshop voor mensen met de diagnose kanker – vol inspiratie en tips!

  1. Kaberi

    Goedemiddag,

    Ik zou graag mee willen doen maar ik heb helaas een online afscheidsdienst van een lotgenoot. Is er toevallig een terugkrijg mogelijkheid?

    Groeten,
    Kaberi

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *